Qui som?

El nostre ampli bagatge en el sector públic, així com en la gestió d’instal·lacions esportives, d’esdeveniments i turisme esportiu ens converteix en experts coneixedors de les necessitats i de les demandes del sector.

L’equip de treball de Sport Assistance està liderat pel seu soci-director Enric Truñó i el seu director de projectes Néstor Vilella.

enric                nestor

L’Ajuntament entrega la Medalla d’Or al mèrit esportiu a Enric Truñó

medalla-or-merit-esportiu-2015-1024x682

Dimarts, 6 d’octubre de 2015

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit l’acte de reconeixement a qui va ser regidor d’Esports i Joventut en l’època dels Jocs Olímpics.

L’Ajuntament de Barcelona ha atorgat la Medalla d’Or al mèrit esportiu a l’exregidor d’Esports i Joventut del Govern municipal de l’alcalde Pasqual Maragall, que va tenir un paper fonamental perquè la ciutat aconseguís organitzar els Jocs Olímpics. Colau ha volgut reconèixer la tasca d’Enric Truñó al capdavant de la regidoria i li ha agraït que a través de l’esport aconseguís fer una Barcelona més compromesa i cohesionada.

A l’acte han assistit diversos exalcaldes de la ciutat com Narcís Serra, Pasqual Maragall i Jordi Hereu. L’alcaldessa ha destacat en la seva intervenció: “Avui l’esport contribueix a millorar no només la nostra salut personal, sinó de forma especial la salut de la nostra ciutatmitjançant el compromís cívic, l’apoderament ciutadà i la gestió compartida d’equipaments amb entitats i associacions esportives de la nostra ciutat.”

Colau també ha fet referència al clam contra la guerra dels Balcans que va suposar la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona i ha acabat la seva intervenció amb una afirmació rotunda: “En l’esport, en la política i en la vida en general, només ens superem cooperant. Sense cooperació no hi ha projectes d’èxit a Barcelona.